dilluns, 12 de maig de 2014

ESTRENANT FORN

Per fi he pogut canviar de forn! En tenia moltes ganes després de comprobar sobradament que el que tenia no era apte per fer pa. Qualsevol forn normal i corrent superava el meu, i així doncs, m'he fet amb un forn normal i corrent.
Ara estic en fase de proves, així que toca refrescar la massa mare i preparar una massa bàsica per un pa senzill i gustós. M'agrada molt la proposta de Ibán Yarza de pa de blat amb massa mare de sègol: http://blog.daviddejorge.com/2011/08/10/robinfood-pan-de-masa-madre-natural/


Per fi! Un pa que puja com cal! Per cert, excepte 2 hores inicials, aquest pa ha fermentat completament en nevera, durant 20 hores més aproximadament. Aquesta nit el tastem!



2 comentaris:

  1. Ostres Isa, quina bona pinta!!!!

    Per cert, com em puc fer seguidora del teu blog? No trobo la opció...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara he d'investigar les eines del blog, francament no ho sé!

      Elimina

Deixa aquí els teus comentaris i opinions